Politika e biskotave

Çfarë janë biskotat?

Ne përdorim biskota në faqen tonë të internetit. Biskota paraqet një skedar të vogël i përbërë nga shkronja dhe numra që regjistrohet në kompjuterin tuaj. Biskotat nuk ruajnë informacione personale, si emrin ose adresën tuaj. Herën tjetër që vizitoni faqen tonë, biskotat na lejojnë të njohim shfletuesin tuaj. Biskotat mund të ruajnë preferencat tuaja dhe informacione të tjera, por ato nuk mund të lexojnë të dhënat ose informacionin tuaj nga hard disku juaj ose të lexojnë skedarë të tjerë të ruajtur të biskotave nga faqe të tjera. Ju mund të vendosni shfletuesin tuaj të internetit që të refuzojë biskotat, për të cilat mund të mësoni më shumë në Politikën tonë të Biskotave