Të rejat

16.06.2023

Njoftim

 Baçovski: Ka filluar dhënia e mbështetjes financiare për blerjen e traktorëve Sot në M...

01.06.2023

Njoftim

 Janë paguar pagesat shtesë direkte për frutikulturën Agjencia për mbështetje financiar...

22.05.2023

Lajmërim

 Lajmërim   Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural njofton eko...

Pagesat direkte

assignment
2024
assignment
2023
assignment
2022