Lajmet

Njoftim

17.05.2024

 AMFBZHR : Pagesa direkte shtesë të paguara për kokën e shënuar të dhive Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural ka realizuar pagesën e pagesave shtesë direkte për krerët e shënuar të dhive më të vjetra se 12 muaj. Përfitues të kësaj mase janë ekonomitë...

Njoftim

10.05.2024

 AMFBZHR : Fillon periudha e aplikimit për pagesa shtesë për mollët e dorëzuara blerësve të regjistruar ose objekteve të regjistruara të përpunimit.       Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural njofton prodhuesit e mollës se nga data 10 maj 2024 do të mund të paraq...

Njoftim

10.05.2024

 AMFBZHR: Realizohet pagesa për prodhimtarinë organike, për kryerjen e veprimtarisë bujqësore në zonat me mundësi të kufizuara (POM), pagesa shtesë për fermerët e regjistruar dhe pagesa direkte për brojlerët e therur.   Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural sot ka realizuar p...

AMFBZHR : Pagesa direkte shtesë të paguara për bagëti

22.04.2024

 AMFBZHR : Pagesa direkte shtesë të paguara për   bagëti   Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural sot ka realizuar pagesën e pagesave shtesë direkte për krerët e shënuar të gjedhëve të vjetër se 12 muaj. Përfitues të kësaj nënmase janë nj&eu...

Njoftim

13.04.2024

AMFBZHR: Është publikuar një thirrje e re publike nga programi IPARD III Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural sot shpalli thirrjen e parë publike nga programi IPARD III për masën e investimeve në asete fikse për përpunimin dhe tregtimin e produkteve bujqësore dhe të peshkut.   Mbësht...