" TIAMO SH.P.K."

Pajisjet e financuara nga programi IPARD: kaldaja me avull me kapacitet 1000 kg/orë produkt i UNICAL BAHR' 12 1000, ndezës ECOFLAM BLUE 1000, gjenerator dizel TEKSAN.

Masa: Investime në asete materiale për përpunimin e ekonomive bujqësore dhe produkteve të peshkut
Sektori prioritar: mishi dhe produktet e mishit (përfshirë vezët dhe shpendët)
Vlera totale e investimit: 6.557.986,00 denarë

Shuma e bashkëfinancuar: 2.778.807,63 denarë
Shuma e mbështetjes: 50 %