AMFBZHR: Pagoi mbështetjen financiare për luledielli të dorëzuar në objektet e regjistruara blerëse
AMFBZHR: Pagesa direkte të paguara për prodhim të realizuar me kultura bujqësore dhe pagesa direkte shtesë për fruta të dorëzuara në objektet përpunuese.
01.07.2024
Njoftim
01.07.2024
Njoftim
13.06.2024
Njoftim
23.05.2024
Njoftim

Të rejat

16.06.2023

Njoftim

 Baçovski: Ka filluar dhënia e mbështetjes financiare për blerjen e traktorëve Sot në M...

01.06.2023

Njoftim

 Janë paguar pagesat shtesë direkte për frutikulturën Agjencia për mbështetje financiar...

Pagesat direkte

assignment
2024
assignment
2023
assignment
2022