ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВАВо периодот од 28.01.2014-03.02.2014 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2011 година за растително производство по мерка Финансиска поддршка по обработлива земјоделска површина за поледелски култури по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Битола
Кичево
Кочани
Крива Паланка
Прилеп
Пробиштип
Струмица
Свети Николе
Тетово