11.04.2024
Бачовски : Исплатени 1.5 милијарди денари директна поддршка за над 14.300 тутунопроизводители
05.04.2024
АФПЗРР : Исплатени 257.9 милиони денари за 9055 полјоделци
03.04.2024
Бачовски : Исплатени субвенциите за остварено производство во овоштарство и градинарство во вредност од 302 милиони денари
13.03.2024
Исплатени 455.3 милиони денари за над 1770 одгледувачи на овци
11.03.2024
Претходна најава
06.03.2024
Известување

Новости

06.11.2023

Известување

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ги известува производителите на сертифициран семенски ...