Lajmet

NJOFTIM

08.09.2023

 Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural njofton prodhuesit e domates dhe kastravecit se paraqitja e kërkesave për nënmasën 1.4 Mbështetja financiare për sasitë e shitura të domates dhe kastravecit të prodhuar në kushte të kontrolluara nga Programi për Zbatimin e Fondit Ndërhyrës...