29.02.2024
АФПЗРР : Исплатени 5234 пчелари за директни плаќања за регистрирано презимено пчелно семејство
26.02.2024
Исплатените директните плаќања за амортизирани несилки и приплодни грла маторици
20.02.2024
Известување
16.02.2024
АФПЗРР : Исплатени субвенциите за 3187 мали земјоделски стопанства во износ од 63.5 милиони денари
14.02.2024
Бачовски : Исплатени 442.6 милиони денари за 9741 лозаропроизводители
13.02.2024
АФПЗРР : Исплатени директните плаќања за одгледувачите на овци, говеда и кози

Новости

06.11.2023

Известување

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ги известува производителите на сертифициран семенски ...