Известувања за медиуми

Албанскиот министер за земјоделство Едмонд Панарити и Министерот за земјоделство,шумарство и водостопанство Љупчо Димовски на работна средба со претставници од Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој.

16.12.2013

Албанскиот министер за земјоделство Едмонд Панарити и Министерот за земјоделство,шумарство и водостопанство Љупчо Димовски на работна средба со претставници од Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој.

Прес-конференција на Директорот на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој Тони Димовски и Заменик-министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Зоран Коњановски.

15.12.2013

Прес-конференција на Директорот на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој Тони Димовски и Заменик-министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Зоран Коњановски.

Посета на Евроамбасадорот Аиво Орав и Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Димовски на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој.

28.11.2013

Посета на Евроамбасадорот Аиво Орав и Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Димовски на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој.