Известувања за медиуми

ИНФОРМИРАЊЕ НА ЈАВНОСТА: „Посета на Заменик Претседателот Бесими на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој (18.07.2013)“

18.07.2013

ИНФОРМИРАЊЕ НА ЈАВНОСТА: „Посета на Заменик Претседателот Бесими на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој (18.07.2013)“

ИНФОРМИРАЊЕ НА ЈАВНОСТА: „Оддржани работни средби меѓу претставниците на Агенцијата за финансиска поддршка на земјоделството и руралниот развој и колегите од платежниот сектор при црногорското Министерство за земјоделство и рурален развој“

12.07.2013

ИНФОРМИРАЊЕ НА ЈАВНОСТА: „Оддржани работни средби меѓу претставниците на Агенцијата за финансиска поддршка на земјоделството и руралниот развој и колегите од платежниот сектор при црногорското Министерство за земјоделство и рурален развој“

ИНФОРМИРАЊЕ НА ЈАВНОСТА: Потпишан Меморандум за соработка помеѓу Aгенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој и Асоцијацијата на осигурително - брокерски друштва при Стопанската Комора на Република Македонија

18.03.2013

ИНФОРМИРАЊЕ НА ЈАВНОСТА: Потпишан Меморандум за соработка помеѓу Aгенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој и Асоцијацијата на осигурително - брокерски друштва при Стопанската Комора на Република Македонија