Kumtesat

10.05.2024

AMFBZHR: Fillon aplikimi për pagesa direkte në kuadër të Programit për Mbështetje Financiare në Bujqësi për vitin 2024  Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural njofton ekonomitë bujqësore se në periudhën 10 Maj deri më 1 Korrik do të mund të paraqesin kërkesa n&eu...

Njoftim

10.05.2024

 AMFBZHR: Realizohet pagesa për prodhimtarinë organike, për kryerjen e veprimtarisë bujqësore në zonat me mundësi të kufizuara (POM), pagesa shtesë për fermerët e regjistruar dhe pagesa direkte për brojlerët e therur.   Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural sot ka realizuar p...

AMFBZHR : Pagesa direkte shtesë të paguara për bagëti

22.04.2024

 AMFBZHR : Pagesa direkte shtesë të paguara për   bagëti   Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural sot ka realizuar pagesën e pagesave shtesë direkte për krerët e shënuar të gjedhëve të vjetër se 12 muaj. Përfitues të kësaj nënmase janë nj&eu...

Njoftim

13.04.2024

AMFBZHR: Është publikuar një thirrje e re publike nga programi IPARD III Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural sot shpalli thirrjen e parë publike nga programi IPARD III për masën e investimeve në asete fikse për përpunimin dhe tregtimin e produkteve bujqësore dhe të peshkut.   Mbësht...