Njoftimet

Njoftim

20.06.2023

                                                                           NJOFTIM   Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural njofton prodhuesit e mollë...

Njoftim

16.06.2023

 Baçovski: Ka filluar dhënia e mbështetjes financiare për blerjen e traktorëve Sot në Manastir drejtori i AMFBZHR Baçovski së bashku me ministrin Nikolovski ndanë solemnisht kontratat e para për mbështetje financiare për blerjen e traktorëve. Bëhet fjalë për mbështetje të bazuar në parimin e b...

Njoftim

01.06.2023

 Janë paguar pagesat shtesë direkte për frutikulturën Agjencia për mbështetje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural ka bërë pagesë në shumë prej 286.673.118,00 denarë në llogaritë e 10.604 shfrytëzuesve për pagesa shtesë direkte nga nënmasa 1.7 për sipërfaqe bujqësore p&eum...

Lajmërim

22.05.2023

 Lajmërim   Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural njofton ekonomitë bujqësore se është në proces dorëzimi i kërkesave për pagesa direkte në bujqësi. Afati i fundit për dorëzimin e aplikacioneve është 30 qershor 2023. Gjatë kësaj periudhe paraqiten kë...

Lajmërim

02.05.2023

 Jemi lider në rajon me shfrytëzim 98%, zero rimbursime në euro për të gjithë periudhën IPARD 2 dhe të parët në rajon që nisim programin IPARD 3.     Në organizim të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ujërave sot në Shkup është mbajtur manifestimi me të cilin zy...