Kumtesat

Njoftim

19.07.2024

AMFBZHR: Pagesa direkte të paguara për prodhim të realizuar me kultura bujqësore dhe pagesa direkte shtesë për fruta të dorëzuara në objektet përpunuese.   Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural sot ka bërë pagesën në bazë të dy masave nga programi për mb&eu...

01.07.2024

AMFBZHR: Janë nxjerrë 170 vendime për miratimin e mbështetjes financiare përmes Programit për Zhvillim Rural    Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural ka ndarë mbështetje financiare për bashkëfinancim dhe grante për projektet e dorëzuara për masat nga Programi për Zhvilli...

01.07.2024

Afati për paraqitjen e kërkesave në kuadër të Programit për Mbështetje Financiare në Bujqësi për vitin 2024 është shtyrë deri më 31.07.2024.    Njoftojmë ekonomitë bujqësore se afati për paraqitjen e kërkesave në kuadër të Programit për Mbështetje Financiare në B...