Kumtesat

Njoftim

15.09.2023

 Njoftim   Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural ka marrë vendim për vazhdimin e afatit të thirrjes publike 01/2023 për paraqitjen e kërkesave për shfrytëzimin e mjeteve nga programi IPARD 2014 - 2020.   Zgjatja vjen me kërkesën e palëve të interesuara, të cilët pë...

NJOFTIM

08.09.2023

 Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural njofton prodhuesit e domates dhe kastravecit se paraqitja e kërkesave për nënmasën 1.4 Mbështetja financiare për sasitë e shitura të domates dhe kastravecit të prodhuar në kushte të kontrolluara nga Programi për Zbatimin e Fondit Ndërhyrës...