Вести

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

08.02.2014

Во периодот од 28.01.2014-03.02.2014 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2011 година за растително производство по мерка Финансиска поддршка по обработлива земјоделска површина за поледелски култури по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и...

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

08.02.2014

Во периодот од 28.01.2014-03.02.2014 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2011 година за растително производство по мерка Дополнителна финансиска поддршка од подмерка 1.1. за засеани површини со житни култури со сертифициран семенски материјал по по Подрачни единици...

Албанскиот министер за земјоделство Едмонд Панарити и Министерот за земјоделство,шумарство и водостопанство Љупчо Димовски на работна средба со претставници од Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој.

16.12.2013

Албанскиот министер за земјоделство Едмонд Панарити и Министерот за земјоделство,шумарство и водостопанство Љупчо Димовски на работна средба со претставници од Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој.